Bank bekleden Assen

Wilt u uw bank liever laten bekleden door een professional in Assen, in plaats van geld uit te geven aan een nieuwe? Dijkema Meubelstoffeerders is u graag van dienst! Wij steken al veertig jaar verschillende soorten banken in een nieuw jasje.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

De specialist in Assen voor het bekleden van uw bank

Op banken wordt geleefd en slijtage is dan ook niet te voorkomen. Als uw bank versleten en ingezakt is kunt u deze laten bekleden, in plaats van een nieuwe bank te kopen. We knappen uw bank weer op en geven ‘m een fris uiterlijk. Dus ook als u uw interieur verandert, kan het bekleden van uw oude bank de uitkomst bieden. Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen maakt (zo goed als) nieuwe banken betaalbaar voor iedereen.

Laat uw bank bekleden door Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen

Of u nu een klassieke of moderne bank heeft, een 2-zits of een 8-zits, regelt het Dijkema Meubelstoffeerders voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij met elke bank wel raad!

Om aan ieder klantvraag te kunnen voldoen bieden wij een brede collectie aan stoffen en leer, in verschillende kleuren en met verschillende prints. U kunt alle mogelijkheden bekijken in onze staalboeken. Als u nog twijfelt kunt u een aantal staalboeken mee naar huis nemen om nog even rustig na te denken.

Naast banken bekleden kunnen we banken ook opnieuw vullen. De vulling is bepalend voor het zitcomfort. Onze specialisten uit Assen kunnen u adviseren over zowel stoffen als vullingen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl