Boterdiep 20
9712 LN Groningen
Tel.: 050-3134398
Fax: 050-3134398
info@dijkemameubelstoffeerders.nlContact

Moderne meubels nieuw leven inblazen

Zijn uw meubels versleten, maar wilt u ze niet wegdoen? Laat uw moderne stoelen en zitbanken stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders zodat u er weer jaren plezier van heeft. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het stofferen van diverse meubels. Met de opgedane ervaring en deskundigheid kunnen wij uw meubels een nieuw, passend jasje geven. Heeft u al enig idee wat u met uw meubels wilt? Wilt u ze een soortgelijk jasje geven? Of wilt u ze voorzien van een compleet nieuw uiterlijk? Beide keuzes zijn mogelijk. Om inspiratie op te doen kunt u bij ons in de winkel meer dan 400 verschillende staalboeken vinden. Wij snappen dat het moeilijk is om helemaal zelf een keuze te maken voor de juiste materialen. Daarom gaan we graag met u om tafel om uw wensen te bespreken. En bent u benieuwd of de door u gekozen materialen wel matchen met de rest van uw interieur? Neem dan gerust een aantal staaltjes mee naar huis om het te bekijken.

Nieuwe vulling voor beter zitcomfort en langdurig plezier

Naast een nieuwe stof voor uw meubels is ook een nieuwe vulling erg belangrijk. Dat zorgt er namelijk voor dat het zitcomfort van voorheen weer terugkeert, maar dat niet alleen. Een nieuwe vulling zorgt er namelijk ook voor dat de nieuwe stof van bijvoorbeeld uw stoel of bank minder snel slijt en veel langer goed blijft. Daardoor kunt u weer een hele lange tijd genieten van uw nieuwe, gestoffeerde meubels.

Heeft u vragen of wilt u advies? Kom dan gerust langs in onze winkel in Groningen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden:
Ma t/m vr: 07:00 - 16:45
Za: 10:00 - 14:00

jubileum

hippie chic lifestyle