Boterdiep 20
9712 LN Groningen
Tel.: 050-3134398
Fax: 050-3134398
info@dijkemameubelstoffeerders.nlContact

Overige diensten van meubelstoffeerder Dijkema

Boten stofferen
Naast het stofferen van meubels voor in huis, doet Dijkema Meubelstoffeerders ook de stoffering van meubels in boten. Hierbij is de keuze voor het juiste materiaal heel belangrijk. In de kajuit is vrijwel alles mogelijk, ongeacht de vorm van de meubels. Maar voor de banken en stoelen die nat kunnen worden is het handig om te kiezen voor waterdichte en -afstotende stoffen.

Caravans stofferen
Naast boten stofferen we ook de banken en kussens in caravans. De mogelijkheden zijn oneindig. Naast de keuze voor de stof die u het mooiste vindt, is het belangrijk om de banken te voorzien van een goede vulling. Een goede vulling zorgt voor een optimaal comfort en dat is belangrijk, want naast zitten wordt er natuurlijk ook geslapen in een caravan.

Lounge kussens bekleden
Heeft u een mooie, grote lounge bank en wilt u de lounge kussens laten bekleden? Ook hiervoor kunt u bij Dijkema Meubelstoffeerders aankloppen. We zijn in staat om een hele strakke en simpele uitstraling van kussens te creëren, evenals hele bijzondere creaties. Het is maar net wat u wilt.

Projectinrichting
Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor projectinrichting, bijvoorbeeld als een school of kantoor verbouwd wordt en meerdere meubels moeten worden gestoffeerd.

Waar u ons ook voor wilt inschakelen, wij zijn u graag van dienst. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Openingstijden:
Ma t/m vr: 07:00 - 16:45
Za: 10:00 - 14:00

jubileum

hippie chic lifestyle